Trebbe kiest voor YGIS als centrale geo-viewer

Trebbe is altijd op zoek naar manieren om processen en producten te verbeteren. Om meerwaarde te creëren voor de (interne) klanten is Trebbe uitgekomen bij YGIS. Daar zijn wij erg trots op!

YGIS als centrale geo-viewer

Om collega’s inzicht te geven in locatie gebonden vraagstukken wordt YGIS ingezet. Kortom één portaal waarin voor iedereen alles inzichtelijk is en tot een gedragen besluit kan worden gekomen in de interne organisatie. Voorbeelden van thema’s die een grote rol spelen zijn gebiedsontwikkeling, energietransitie en omgevingswet.

Trebbe aan het woord

Trebbe is een familiebedrijf dat ontwikkelt en bouwt. Al 108 jaar solide en wendbaar. Nederland mooier maken door het ontwikkelen en bouwen van duurzame en gezonde leefomgevingen doen we het liefst samen. Wij werken en vernieuwen graag samen en staan naast je als betrokken partner. We zetten in op langdurige samenwerkingen en werkplezier. Daarbij houden we van de menselijke maat. Samen maken we het!

Erwin Noorda, commercieel manager van Trebbe:

“Alles wat wij doen landt op de kaart, alles wat wij doen genereert data waar we later weer wat aan kunnen hebben. Deze data vastleggen in YGIS en daarmee koppelen met externe data geeft ons snel en eenvoudig inzichten. Inzichten die ons helpen om nog beter onze klanten en eindgebruikers te kunnen bedienen”.

YGIS iets voor jou?

Ben je nieuwsgierig naar wat YGIS voor jou en je organisatie kan betekenen? Neem contact op met Richard Hendriks (rhendriks@ageladviseurs.nl). Voor meer informatie kijk op https://www.ygis.nl/ .

Benieuwd naar de mogelijkheden?